Τηλ. Παραγγελίες Δευτ.- Παρ. 11:00 - 15:00

Όροι Συναλλαγών

Γραμμή επικοινωνίας

Τηλεφωνικά: 210 4828078 (Ώρες λειτουργίας 11:00 – 15:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή)
Μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email) στο store@alfaplast.gr

Η επωνυμία της επιχείρησης είναι:

Σπανός Κ. Ευάγγελος
Εμπόριο Πλαστικής Συσκευασίας
Αφροδίτης 46 – Δάφνη, T.K. 17235
Τηλ./Fax: 210 4828078
ΑΦΜ: 125044378
ΔΟΥ: Αγίου Δημητρίου

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα που λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.alfaplast.gr (εφεξής Κατάστημα) εκτίθενται και διατίθενται προς πώληση πλαστικές σακούλες, οι οποίες κατασκευάζονται με συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές και προορίζονται αποκλειστικά για πώληση σε επιχειρήσεις.

Τρόποι Πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1. Αντικαταβολή

Η υπηρεσία αντικαταβολής παρέχεται δωρεάν για τους πελάτες του Καταστήματος. Η υπηρεσία αφορά στην πληρωμή τοις μετρητοίς κατά την παράδοση του προϊόντος στο χώρο σας από την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία.

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για την εξόφληση της παραγγελίας σας μπορείτε να προβείτε σε κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:
Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός Λογαριασμού: 5048-062359-740
IBAN: GR77 0172 0480 0050 4806 2359 740
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΣΠΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Τράπεζα Alpha Bank
Αριθμός Λογαριασμού: 525-002101-051222
IBAN: GR53 0140 5250 5250 0210 1051 222
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΣΠΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Εθνική Τράπεζα
Αριθμός Λογαριασμού: 153/002057-52
IBAN: GR94 0110 1530 0000 1530 0205 752
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΣΠΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Προσοχή: Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει σε κάθε περίπτωση να αναγράφεται η πλήρης επωνυμία της επιχείρησής σας και ο αριθμός παραγγελίας. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε e-mail με το αποδεικτικό της κατάθεση στο store@alfaplast.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210 4828078 (Ώρες λειτουργίας 11:00 – 15:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή).

Παραστατικά

Για την πραγματοποίηση παραγγελιών θα πρέπει να δημιουργήσετε το προφίλ σας, στο οποίο θα πρέπει να αναφέρετε τα στοιχεία τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την έκδοση παραστατικού.
Κατά την ολοκλήρωση του αιτήματος παραγγελίας σας, σας αποστέλλεται ένα επιβεβαιωτικό e-mail, ενώ το παραστατικό σας παραδίδεται κατά την αποστολή των προϊόντων από τη μεταφορική εταιρεία.

Τρόποι αποστολής

Οι αποστολές παραγγελιών σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος γίνονται χωρίς χρέωση για τον παραλήπτη.

Το χρονικό διάστημα παράδοσης των προϊόντων εξαρτάται από την τοποθεσία που αποστέλλονται αλλά και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Ενδεικτικά, ως προς το χρόνο παράδοσης από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας, ισχύουν τα κάτωθι:

Χερσαίες Περιοχές: 2-3 εργάσιμες ημέρες
Βόρεια Ελλάδα και Νησιωτικές Περιοχές: 3-4 εργάσιμες ημέρες
Δυσπρόσιτες περιοχές: Κατόπιν συνεννόησης με τη μεταφορική εταιρεία

Η αποστολή των παραγγελιών πραγματοποιείται από τρίτο μέρος και όχι το ίδιο το Κατάστημα, συνεπώς ο χρόνος παράδοσης είναι εκτιμώμενος με βάση τους όρους της σύμβασης. Το Κατάστημα δε φέρει σε καμία περίπτωση ευθύνη για τις καθυστερήσεις αποστολών που οφείλονται σε ανωτέρα βία (ενδεικτικά, και όχι περιοριστικά αναφέρονται οι περιπτώσεις απεργιών και φυσικών καταστροφών).

Για οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την παράδοση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο store@alfaplast.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210 48 28 078.

Ισχύς παραγγελίας

Οι επιβεβαιωθείσες και προς εκτέλεση παραγγελίες παραμένουν σε ισχύ μέχρι και 10 ημερολογιακές ημέρες από την καταχώρισή τους. Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η ολοκλήρωση της παραγγελίας εντός του χρονικού διαστήματος αυτού, για λόγους που βαρύνουν τον πελάτη, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφερομένης της μη παραλαβής ή της αδυναμίας επικοινωνίας, η παραγγελία ακυρώνεται.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης – Επιστροφές

Σύμφωνα με τις διατάξεις της νομοθεσίας για την προστασία του καταναλωτή και με την επιφύλαξη των νομίμων εξαιρέσεων, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Δεν απαιτείται καμία αιτιολόγηση εκ μέρους σας, ενώ σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Σε κάθε περίπτωση, προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Κατάστημα στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται στην ιστοσελίδα. Το Κατάστημα επιφυλάσσεται σε κάθε περίπτωση για την προηγούμενη εξέταση των προϊόντων προκειμένου να εξακριβώσει την ποσότητα και την κατάστασή τους.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης είναι οι εξής:

  • Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και δεν έχει χρησιμοποιηθεί.
  • Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν είτε μέσω μεταφορικής εταιρείας της επιλογής σας είτε αυτοπροσώπως μαζί με το παραστατικό αγοράς, στη διεύθυνση του Καταστήματος, κατά τις εργάσιμες ημέρες, από τις 11:00 μέχρι τις 15:00.

Η επιμέλεια για την ασφάλεια του προϊόντος κατά την αποστολή του βαρύνει εσάς και το Κατάστημα δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί κατά τη μεταφορά του.
Το τίμημα που καταβάλατε σας επιστρέφεται στο σύνολό του εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας αποσταλεί εκ μέρους μας είναι διαφορετικό από εκείνο που παραγγείλατε, η επιστροφή του γίνεται χωρίς την επιβάρυνσή σας με έξοδα μεταφοράς, μόνο εφόσον επιστραφεί δε χρησιμοποιηθεί και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση, εάν επιθυμείτε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, θα πρέπει να μας αποστείλετε e-mail στο store@alfaplast.gr

Ελαττωματικά προϊόντα

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ουσιώδες ελάττωμα στα προϊόντα που παραλάβετε από το Κατάστημα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με το Κατάστημα, αναφέροντας λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα αυτά.

Ενδεικτικά, ως ουσιώδες ελάττωμα θεωρείται πρόβλημα στη συγκόλληση της σακούλας που οδηγεί σε άνοιγμά της, ενώ ως μη ουσιώδες ελάττωμα θεωρείται οποιοδήποτε σφάλμα στην εκτύπωση της σακούλας.

Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι υπάρχει πράγματι ουσιώδες ελάττωμα, έχετε τις παρακάτω επιλογές:

α) να απαιτήσετε την αντικατάσταση των προϊόντων
β) να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση πώλησης, εκτός αν πρόκειται για ελάττωμα που αφορά επουσιώδη αριθμό προϊόντων (λιγότερο από 10% του συνόλου),

Το Κατάστημα επιφυλάσσεται σε κάθε περίπτωση για την προηγούμενη διάγνωση του προϊόντος ως ελαττωματικού.

Ακύρωση παραγγελίας

Εφόσον επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας σας μετά την ολοκλήρωση υποβολής της, πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με το Κατάστημα προκειμένου να μας γνωστοποιήσετε την επιθυμία σας.

Έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας ΜΟΝΟ πριν την αποστολή των προϊόντων. Ενδεικτικά, οι παραγγελίες αποστέλλονται από το Κατάστημα την επόμενη μέρα, συνεπώς οι παραγγελίες θα πρέπει να ακυρώνονται εντός της ίδιας ημέρας με την υποβολή τους.

Σε περίπτωση που έχει υπάρξει χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας, η χρέωση ακυρώνεται, όμως τυχόν έξοδα ακύρωσης της χρέωσης, όπως για παράδειγμα η προμήθεια της τράπεζας, βαρύνουν εσάς.

Λοιποί όροι – Εγγύηση

Λόγω της φύσης των προϊόντων και της δυσκολίας στην ακριβή καταμέτρησή τους, ενδέχεται να υπάρχει απόκλιση στην ποσότητα που θα παραδοθεί και αυτήν που αναφέρεται στην παραγγελία. Η απόκλιση αυτή κυμαίνεται στο +/-2%, ποσοστό το οποίο, σύμφωνα με τα παραπάνω, κρίνεται τόσο από τον πελάτη όσο και το κατάστημα ως λογικό.
Το Κατάστημα δεν παρέχει σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε εγγύηση για την καταλληλότητα των προϊόντων για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό χρήσης.